UNION LESNÍ BRÁNA, a.s.: Dárcovská výzva pro projekt SOS Povodně ČR

ROTAFLEX pomáhá obětem povodní.

vybíráme od 23.9.2024
519 600 Kč
vybráno 104 % z 500 000 Kč

zbývají

2 dny

přispělo

11 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Nebuďme lhostejní k utrpení našich spoluobčanů postižených živelnou pohromou. 
Společnost UNION LESNÍ BRÁNA, a.s.    se rozhodla, mimo přímých finanční darů příjemcům v lokalitách nejvíce zasažených nedávnými povodněmi, uspořádat i firemní sbírku na podporu projektu organizace Člověk v tísni s názvem SOS Povodně ČR. 
Společnost UNION LESNÍ BRÁNA, a.s. je tradičním českým výrobcem izolací ze skleněné vlny s více než 150 letou historií sklářské výroby v severních Čechách. Naše produkty pomáhají šetřit lidem  náklady na vytápění (a chlazení) jejich obydlí při zachování tepelného komfortu.

Tato výzva je primárně určena zaměstnancům společnosti UNION LESNÍ BRÁNA, a.s., ale budeme rádi, pokud ji přijmou i naši obchodní partneři a zákazníci. Každý příspěvek pomůže zmírnit následky nedávných povodní a příspěvek prostřednictvím této výzvy dvojnásobně, protože společnost ke každé koruně od Vás přidá na závěr korunu z vlastních finančních prostředků
Děkujeme všem, kteří pomáhají!
People in Need - Člověk v tísni
Pomozte s námi obětem povodní! V reakci na povodně jsme aktivizovali týmy našich terénních pracovníků, kteří již začali pomáhat v postižených oblastech. Jsme také ve spojení s integrovaným záchranným systémem a případnou pomoc koordinujeme s dalšími organizacemi.
S odstraňováním následků povodní máme dlouhodobou zkušenost

V prvních týdnech se soustředíme na okamžitou materiální pomoc obcím, ale svoji hlavní úlohu vnímáme v adresné pomoci a obnově zasažených domácností. Mapujeme potřeby v postižených oblastech spolu se starosty a krizovými štáby, obcházíme jednotlivé domácnosti a zaměřujeme se na pomoc těm nejzranitelnějším, jednotlivcům nebo rodinám bez příbuzných a větších úspor. Poskytujeme psychologickou pomoc, radíme s vyřízením pomoci od státu, ale i s opravami domů či jejich vysoušením.

Na místě často působíme i roky po katastrofě, kdy se pozornost přesouvá jinam, ale lidé se stále nějak vypořádávají s následky.
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
People in Need - Člověk v tísni, projekt: SOS Povodně ČR