Andrea Kolibáčová: Dárcovská výzva pro projekt SOS Povodně ČR

Maxion Wheels pomáhá zasaženým povodněmi 2024

vybíráme od 25.9.2024
123 152 Kč
vybráno 62 % z 200 000 Kč

zbývá

10 dní

přispělo

62 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
V polovině září zasáhla Českou republiku ničivá katastrofa, která postihla mnoho obyvatel, rodin a komunit. Kvůli povodním 2024 přišlo mnoho lidí o svůj životní komfort, zázemí, někteří i střechu nad hlavou a živobytí. Firma Maxion Wheels Czech se rozhodla také podat pomocnou ruku těmto lidem a založit tuto finanční sbírku, jejíž výtěžek půjde na Člověka v tísni, který jej spravedlivě rozdělí mezi ty, kteří to nejvíce potřebují. Věříme, že i ta nejmenší částka přispěje k tomu, aby se lidé zasaženi touto katastrofou mohli vrátit nazpět ke svým životům a zajistit komfort pro sebe i své rodiny. Děkujeme, že pomáháte s námi! #MaxionPeopleMatter

Vážení kolegové, 

 

je to již pár dní, co naši zemi zasáhly ničivé povodně, které postihly mnoho obyvatel České republiky včetně některých našich kolegů.

Jsme opravdu pyšní na to, že jsme se všichni semkli a dokázali jsme rychle na situaci reagovat organizací různých aktivit. Od počátku jsme pracovali na pomoci našim kolegům zapůjčením vysoušečů, odvlhčovačů, doručením základních potravin a úklidových prostředků. Zorganizovali jsme také materiální sbírku a již v pátek 20. 9. byly doručeny první dary do sběrného místa zřízeného v Ostravě na podporu obyvatel postižených povodněmi. Tato sbírka nadále probíhá tento týden. 

Kromě poskytnutí nezbytných zásob se Maxion Wheels Czech rozhodl pomoct i finančně. Pomocí platformy Darujme.cz jsme vytvořili dárcovskou výzvu, jejíž výtěžek půjde organizaci Člověk v tísni do projektu Povodně 2024, kde částku spravedlivě rozdělí mezi všechny potřebné, kteří byli ničivou katastrofou zasaženi. 

Maxion se zároveň rozhodl přispět stejným podílem, kterým přispějete vy a tím celou částku zdvojnásobit.

Chtěli bychom všechny z vás vyzvat, abyste se společně s námi této sbírky zúčastnili a pomohli tak obětem povodní. Jakákoliv částka, bez ohledu na její výši, významně pomůže těmto lidem vzpamatovat se z tohoto těžkého období, opravit svá obydlí a navrátit se zpět ke svému životnímu komfortu. 

 

Děkujeme, že pomáháte s námi. #MaxionPeopleMatter

People in Need - Člověk v tísni
Pomozte s námi obětem povodní! V reakci na povodně jsme aktivizovali týmy našich terénních pracovníků, kteří již začali pomáhat v postižených oblastech. Jsme také ve spojení s integrovaným záchranným systémem a případnou pomoc koordinujeme s dalšími organizacemi.
S odstraňováním následků povodní máme dlouhodobou zkušenost

V prvních týdnech se soustředíme na okamžitou materiální pomoc obcím, ale svoji hlavní úlohu vnímáme v adresné pomoci a obnově zasažených domácností. Mapujeme potřeby v postižených oblastech spolu se starosty a krizovými štáby, obcházíme jednotlivé domácnosti a zaměřujeme se na pomoc těm nejzranitelnějším, jednotlivcům nebo rodinám bez příbuzných a větších úspor. Poskytujeme psychologickou pomoc, radíme s vyřízením pomoci od státu, ale i s opravami domů či jejich vysoušením.

Na místě často působíme i roky po katastrofě, kdy se pozornost přesouvá jinam, ale lidé se stále nějak vypořádávají s následky.

Contribution from SLP Team, who wish their colleagues in the Czech Republic a speedy recovery!

SLP Employees Team
862 €

Our sincerest wishes to recover from this flooding disaster.

Matthew Brest
250 €

Sympathize with the disaster feeling of CZ colleagues.
Best regards from Maxion Nantong total 147 employees.

NANTONG PLANT MAXION
793 €

All the best for the team in Czech!!!

Andreas Wildner

I hope these difficult times pass and that the bad memories are erased.
I also hope that the little I am donating will help in some way.
Hugs to my Czech friends!!

Ricardo Rosa

We stand by our teams!

Esteban REMECZ

希望捷克受灾的同事们,一切顺利!早日恢复正常生活!

Aaron Liu
30 €

My prayers are with my Maxion Wheels colleagues in Ostrava.

Colleen York

May you all recover soon and find all the necessary support to come back to normal life as soon as possible! Best wishes

Claudia Maffina
10 €

Hlavně střechu nad hlavou, a vám všem šťastné dny ,jsme s vámi!

Ivo Štubňa
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
People in Need - Člověk v tísni, projekt: SOS Povodně ČR