Barclays Execution Services Limited odštěpný závod: Dárcovská výzva pro projekt Podpořte s námi IT vzdělávání ekonomicky znevýhodněných žen

Fundraiser for Czechitas Endowment fund

vybíráme od 9.10.2024
24 747 Kč
vybráno 124 % z 20 000 Kč

zbývá

16 dní

přispělo

68 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
The WIN ERG group together with the Prague Site is organising a fund raiser in support of an initiative run by one of our key diversity partners! The Czechitas Endowment fund is here to support women from precarious socio-economic background, transition into IT.
Their aim is to provide opportunities for learning in the promising field of IT, to inspire those who want to start their own project or business and lack the necessary know-how or connections to experts in the field as well as to contribute to and participate in the systemic change of education in the Czech Republic.
Nadační fond Czechitas
Podejte pomocnou ruku ženám v tíživé situaci a staňte se součástí jejich cesty k lepší budoucnosti.
Czechitas umožňuje ženám překročit hranice IT světa, přinést potřebnou diverzitu do technologií a proměnit budoucnost – nejen žen, ale celé společnosti. Tímto způsobem podporujeme rovné příležitosti a dáváme ženám šanci stát se expertkami v oboru, ve kterém jsou nedostatečně zastoupeny. Nadační fond Czechitas pak pomáhá financovat tuto cestu těm znevýhodněným.

Každý z nás má příběh, ale ne všichni mají příležitost jej vyprávět. Naše poslání je poskytnout tuto příležitost - otevírat dveře do digitálního světa těm, kteří by bez naší pomoci stáli na jeho prahu. Dveře k možnostem, k růstu, k neomezenému potenciálu. Každá podpořená žena je svědectvím toho, že s pravým partnerem po boku je možné překonat i ty největší překážky.

Podpořeným ženám darujeme studium. Stipendia je možné získat na všechny Digitální akademie Czechitas (Data, Kyberbezpečnost, Testování a Web) a nově také na kurz Manažerka AI transformace.

Náklady na to, aby mohla jedna žena změnit svůj život díky našim kurzům, činí až 87 tisíc Kč. Čím více peněz se nám podaří získat, tím většímu počtu konkrétních žen společně pomůžeme na cestě k úspěšné kariéře v IT a ke spokojenějšímu životu.

Žadatelka o Stipendium musí ekonomicky složitou situaci popsat a doložit v žádosti. Pro hodnocení máme stanoveno několik kritérií, která jsou bodově ohodnocená, vč. minimální bodové hranice.

Podpora našich našich dárců je pro nás nejen finančním darem, ale také výrazem důvěry v naši práci a vizi. Je to investice do budoucnosti, která se násobně vrátí – nejen těm, kteří ji přijímají, ale celé společnosti.

Děkujeme vám za každý příspěvek, za každé slovo podpory a za to, že jste součástí naší cesty. Společně tvoříme svět, kde jsou rovné příležitosti a spravedlnost nedílnou součástí každého příběhu úspěchu.
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nadační fond Czechitas, projekt: Podpořte s námi IT vzdělávání ekonomicky znevýhodněných žen