Linda Dumková: Dárcovská výzva pro projekt Mikulášský víkend pro děti z dětských domovů

Mikulášský víkend pro 5 dětí z dětských domovů

vybíráme od 23.10.2024
7 600 Kč
vybráno 69 % z 11 000 Kč

zbývá

7 dní

přispělo

6 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Adventní víkendy patří k pravidelnému setkávání dětí s Dobrými vílami a Mikulášem v Jizbici, kam jezdí pravidelně. Pojďme alespoň několika dětem z dětských domovů pomoci, aby mohly na víkend odjet. 
Pomozte nám uspořádat víkend pro 50 dětí ze 4 dětských domovů s Dobrými vílami. Společně stráví čas plný adventního tvoření, her, přírody a hlavně radosti ve známé Jizbici pod Blaníkem. Děti navštíví Mikuláš, hodný čert a anděl.

Ze sbírky budou Dobré víly financovat dětem ubytování, stravu, dopravu, materiál na aktivity a program pro děti. Náklady na jedno dítě činí 2 100 Kč.

Podpořme alespoň pět dětí!

Dobré víly dětem, z.s.
Adventní víkendy patří k pravidelnému setkávání dětí s Dobrými vílami a Mikulášem v Jizbici, kam jezdíme pravidelně. Vezměte s námi 50 dětí na nezapomenutelný víkend.
Pomozte nám uspořádat pobytový víkend pro 50 dětí ze 4 dětských domovů s vílami. Společný čas plný adventního tvoření, her, přírody a hlavně radosti strávíme v už známé Jizbici pod Blaníkem. Na návštěvu přijde i Mikuláš, hodný čert a anděl.

Ze sbírky budeme financovat ubytování, stravu, dopravu, také materiál na aktivity a program pro děti. Náklady na jedno dítě jsou 2 100 Kč.

Děkujeme 💜


Užijte si víkend :)

Ondřej Kubelka
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Dobré víly dětem, z.s., projekt: Mikulášský víkend pro děti z dětských domovů