HUMANITAS AFRIKA, o. p. s.


Humanitární pomoc Regionální a komunitní rozvoj

Krejčovská dílna v Obomu (Afrika)

Humanitas Afrika byla založena hrstkou Afričanů a Čechů v Praze v roce 2000 s cílem podpořit vzájemnou toleranci a porozumění mezi Čechy a Afričany a zvýšit povědomí o Africe, Afričanech a jejich kultuře v české společnosti. Obecně podporuje a posiluje dobré a přátelské vztahy mezi Českem a Afrikou, a s rozšířením mezi Evropou a Afrikou.

vybíráme od 19.8.2024

Podpořte náš krejčovský projekt i vy!

Vaše štědré dary půjdou na nákup šicích strojů, podporu dílny a podporu dětí celkově. Pomozte nám udělat ze světa lepší místo!
700 Kč

přispěli

3 lidé
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Krejčovská dílna Humanitas Afrika ve venkovské komunitě Obom v Ghaně je již mnoho let jediným učňovským střediskem odborného vzdělávání v této venkovské komunitě a okolních vesnicích. Založila ji česko-africká organizace Humanitas Afrika. Humanitas Afrika je jedinou nevládní organizací, která v této vesnické komunitě působí od roku 2001.. Krejčovská dílna, která byla zahájena před téměř 20 lety, vyškolila a změnila životy mnoha dívek a chlapců v Obomu a okolních vesnicích. Krejčovský projekt nabízí odborné vzdělávání a alternativní příležitosti pro ty, kteří nemohli projít formálním vzdělávacím systémem. V Obomu nejsou žádné společnosti, které by nabízely pracovní místa, ani instituce, které by poskytovaly školení a dovednosti mladým lidem. Charitativní činnost Humanitas Afrika a krejčovský projekt jsou již mnoho let zdrojem naděje a úniku z chudoby pro mnoho mladých lidí v komunitě Obom a okolních vesnicích.





Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkuji, hodně štěstí

Paulina Jirsová
100 Kč