Cool Critters z.s.


Zvířata

Prosíme pomozte nám zajistit operaci pro kocourka Gila 🙏

Gil neměl lehký život. Jako kotě přišel o oči. V dočaskách měl problémy, protože čůral mimo záchůdek a dokázal být při hře dost agresivní.

vybíráme od 22.10.2024
0 Kč
vybráno 0 % z 16 000 Kč

zbývá

90 dní
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Gil neměl lehký život. Jako kotě přišel o oči. V dočaskách měl problémy, protože čůral mimo záchůdek a dokázal být při hře dost agresivní. Gil měl v močovém měchýři krystalky a my jsme si mysleli, že to je ten problém. Až jsme si jednoho dne při čištění jeho steliva všimli výrazného zápachu jeho moči. Po hormonálním testu se zjistilo, že Gil nebyl kastrovaný! Zjistilo se, že je kryptorchid, že má nesestouplá varlata. Gil podstoupil kastraci, jenže jizva se následně zanítila. Chvíli trvalo, než se to zahojilo, ale jeho „problémy“ brzy ustoupily 🙏.

Gil nyní opět potřebuje vaši pomoc. Potřebuje odstranit většinu zubů kvůli zánětu dásní 🥲 a rádi bychom mu také nechali vyčistit a uzavřít oční důlky, abychom v budoucnu zabránili infekcím a zraněním. Nedávno jsme tuto operaci úspěšně provedli u dvou dalších slepých kočiček, Tamary a Olivera, a nyní bychom rádi zlepšili život Gilovi. Předem všem dárcům moc děkujeme.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu