Jana Jirasová: Dárcovská výzva pro projekt Pomáhám budovat nové skautské klubovny

50tka pro skautské klubovny

vybíráme od 6.9.2024
19 424 Kč
vybráno 65 % z 30 000 Kč

přispělo

16 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Přátelé, kamarádi!

A je to tady, je mi 50. Pomůžeš mi prosím slavit Tvým dobrým skutkem?
Co mi udělá větší radost než flaška vína nebo hrníček s 50tkou?
Skautingem žiju dlouho, posledních 7 let je moje dobrovolnická práce spojená nejvíce s činností a vedením Skautské nadace. Mám radost z toho, co se nám v nadaci podařilo: mj. jsme podpořili desítky projektů skautských kluboven po celé republice. To jsou desítky skautských oddílů, které mají lepší podmínky pro výchovu holek a kluků a zázemí pro skautská dobrodružství.

Skautských oddílů s nevyhovujícím nebo chybějícím zázemím je pořád ještě o dost více. Pokud chceš, můžeš se přidat k dárcům, kteří podpořili nebo podporují nadaci drobnými dary, tak abychom mohli nabízet žadatelům o granty nejen finanční a administrativní podporu jejich dárcovských výzev, ale také odborné konzultace a poradenství. Přeci jen, málokterý skautský vedoucí se pouští do stavby nebo rekonstrukce klubovny víckrát než jednou, a tak zkušenosti mají cenu zlata.

Chceš se přidat? Jakýkoliv drobný dar je kamínkem v mozaice, která zdobí dětství kluků a holek ve skautských oddílech. Vážíme si každého takového daru a mě udělá o hodně větší radost než flaška vína nebo hrníček s 50tkou 😊. A nadto si v nadaci velevážíme malých částek nastavených na pravidelné opakované dárcovství. Ty totiž znamenají, že jsme parťáci a že nám jde o společnou věc a nějakou dobu pomáháme skautským oddílům společně.

A tady je ještě mapa kluboven, které skautská nadace dosud podpořila (hnědé kroužky) a podporuje (zelené kroužky). Tam všude mají i díky naší podpoře skauti klubovnu, v které je radost skautovat:


Díky moc!

Skautská nadace Jaroslava Foglara
Skautská nadace Jaroslava Foglara finančně podporuje stavby a rekonstrukce kluboven a pořízení tábořišť pro činnost skautských oddílů. Pojďte do toho s námi pravidelným darem!
Desítky skautských středisek po celé republice se potýkají s nedostatkem kluboven, které tvoří hlavní zázemí pro jejich činnost. Kvůli tomu nemohou často přijímat nové členy a musí omezovat schůzky a další akce.

Ve Skautské nadaci Jaroslava Foglara již řadu let finančně podporujeme zejména stavby a rekonstrukce kluboven. Každý rok vypisujeme několik grantových výzev. Snažíme se být skautským střediskům nápomocni od samého začátku, kdy podporujeme architektonické studie, projektovou dokumentaci a následně i pořízení materiálu a dokončení stavby.

Naším cílem je být partnery skautským střediskům při velkých investičních projektech a pomáhat shánět chybějící finance. Za Skautskou nadaci nabízíme plnou podporu - nejen, že ke každému projektu můžeme založit a vést samostatný účet v rámci sbírky na portálu Darujme.cz, ale vybrané dary pak navíc násobíme bonusovou částkou (tzv. matching) a dorovnáváme také administrativní poplatek stržený provozovatelem portálu.

Za šest roků se pod hlavičkou nadace uskutečnilo přes 100 dárcovských projektů, přijali jsme přes 10 000 darů a celková přijatá částka překročila 16 milionů Kč. Ale to stále nestačí!

Pojďte skautské klubovny podpořit i vy pravidelným darem. 

Váš pravidelný příspěvek tak pomůže rozvoji skautingu na lokální úrovni po celé republice. Děkujeme, že pomáháte s námi!



Všechny aktuálně podporované projekty najdete ZDE.

Potvrzení o přijetí daru bude zasláno na váš e-mail v  polovině ledna následujícího roku, pokud si tuto možnost zvolíte v průběhu platby. Je zapotřebí vyplnit adresu bydliště, která bude součástí potvrzení. Dary v souhrnné výši 1000 Kč a více lze odečíst od základu daně z příjmu fyzických osob.

🤠❤️🤠🦔🦔🦔

Zbyněk Žlůva
678 Kč

Díky moc za stálou podporu!

Skautská nadace Jaroslava Foglara

🙂

Zbyněk Žlůva
555 Kč

Děkujeme! :)

Skautská nadace Jaroslava Foglara

Janko, všechno nejlepší! Věra

Dárce

Díky, Věrko!

Jana Jirasová

❤️

Zbyněk Žlůva
200 Kč

Díky moc!

Skautská nadace Jaroslava Foglara

Díky, Zbyňku!

Jana Jirasová

Vse nej

Denny Kudrna
100 €

Velice děkujeme za podporu!

Skautská nadace Jaroslava Foglara

Zdenny, moc díky! Zdravím do daaaleka :)

Jana Jirasová

Všechno nejlepší, ať se daří tobě i knihovnám!

Tereza Herdová

Díky moc za podporu!

Skautská nadace Jaroslava Foglara

Terko, díky! Zatím klubovnám, knihovny zase někdy příště :).

Jana Jirasová

Hlavně že stopět ♥

Vendula Bušková
1 050 Kč

Děkujeme ostopět! :)

Skautská nadace Jaroslava Foglara

... to budu libě pět :). Díky za všechno, Vendulko!

Jana Jirasová

Vše nejlepší

Karel Švejda
1 000 Kč

Díky moc, Karle!

Jana Jirasová
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Skautská nadace Jaroslava Foglara, projekt: Pomáhám budovat nové skautské klubovny