Kateřina Králiková: Dárcovská výzva pro projekt Podpořte s námi IT vzdělávání ekonomicky znevýhodněných žen

Dejte ženám šanci na nový začátek v IT

vybíráme od 24.10.2024
0 Kč
vybráno 0 % z 87 000 Kč

zbývá

31 dní
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Podejte pomocnou ruku ženám v tíživé situaci a staňte se součástí jejich cesty k lepší budoucnosti.

Měníme životy už 10 let
V Czechitas už celou dekádu otevíráme ženám svět technologií. Za tu dobu jsme pomohli napsat stovky silných příběhů žen, které navzdory překážkám našly odvahu ke změně. Díky Nadačnímu fondu Czechitas jsme během posledních dvou let podali pomocnou ruku 22 ženám, které by si studium nemohly dovolit. Připojte se k nám a pomozte dalším ženám v obtížné životní situaci napsat novou, světlejší kapitolu jejich příběhu.
Příběhy stipendistek
„Digitální akademie byla pro mě nenahraditelnou zkušeností a jsem šťastná, že se Nadační fond Czechitas rozhodl takto pomoci nejen mně, ale i dalším ženám.”
Magdalena, absolventka Digitální akademie
Další příběhy

Jak vaše podpora mění životy?
Za poslední dva roky jsme díky dárcům podpořili už 22 žen na jejich cestě za lepší budoucností.
Každá koruna od vás znamená možnost pro jednu ženu změnit svůj život a najít si stabilní práci v perspektivním IT oboru.
Podpořeným ženám darujeme studium. Stipendia je možné získat na všechny Digitální akademie Czechitas (Data, Kyberbezpečnost, Testování a Web) a nově také na kurz Manažerka AI transformace. Náklady na to, aby mohla jedna žena změnit svůj život díky našim kurzům, činí až 87 tisíc Kč.

IT jako perspektivní obor
IT je odvětví s vysokou poptávkou a nadstandardními platovými podmínkami. Absolventky našich kurzů si často výrazně zvýšily plat a našly stabilní práci s možností kariérního růstu.

Buďte součástí změny
Každá koruna, kterou darujete, není jen finanční podporou. Je příslibem nového začátku, lepší budoucnosti a splněného snu. Je důkazem, že i zdánlivě nedosažitelné může být na dosah ruky – stačí k tomu odvaha a pomocná ruka někoho, kdo věří v sílu změny.

Darujte šanci na změnu. Darujte budoucnost. Darujte naději.

Společně můžeme psát příběhy, které mění životy.
Nadační fond Czechitas
Podejte pomocnou ruku ženám v tíživé situaci a staňte se součástí jejich cesty k lepší budoucnosti.
Czechitas umožňuje ženám překročit hranice IT světa, přinést potřebnou diverzitu do technologií a proměnit budoucnost – nejen žen, ale celé společnosti. Tímto způsobem podporujeme rovné příležitosti a dáváme ženám šanci stát se expertkami v oboru, ve kterém jsou nedostatečně zastoupeny. Nadační fond Czechitas pak pomáhá financovat tuto cestu těm znevýhodněným.

Každý z nás má příběh, ale ne všichni mají příležitost jej vyprávět. Naše poslání je poskytnout tuto příležitost - otevírat dveře do digitálního světa těm, kteří by bez naší pomoci stáli na jeho prahu. Dveře k možnostem, k růstu, k neomezenému potenciálu. Každá podpořená žena je svědectvím toho, že s pravým partnerem po boku je možné překonat i ty největší překážky.

Podpořeným ženám darujeme studium. Stipendia je možné získat na všechny Digitální akademie Czechitas (Data, Kyberbezpečnost, Testování a Web) a nově také na kurz Manažerka AI transformace.

Náklady na to, aby mohla jedna žena změnit svůj život díky našim kurzům, činí až 87 tisíc Kč. Čím více peněz se nám podaří získat, tím většímu počtu konkrétních žen společně pomůžeme na cestě k úspěšné kariéře v IT a ke spokojenějšímu životu.

Žadatelka o Stipendium musí ekonomicky složitou situaci popsat a doložit v žádosti. Pro hodnocení máme stanoveno několik kritérií, která jsou bodově ohodnocená, vč. minimální bodové hranice.

Podpora našich našich dárců je pro nás nejen finančním darem, ale také výrazem důvěry v naši práci a vizi. Je to investice do budoucnosti, která se násobně vrátí – nejen těm, kteří ji přijímají, ale celé společnosti.

Děkujeme vám za každý příspěvek, za každé slovo podpory a za to, že jste součástí naší cesty. Společně tvoříme svět, kde jsou rovné příležitosti a spravedlnost nedílnou součástí každého příběhu úspěchu.
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nadační fond Czechitas, projekt: Podpořte s námi IT vzdělávání ekonomicky znevýhodněných žen